Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Kotisen aarnimetsää

IBC-Carbon mukana syksyn Metsäpäivillä

15.10.2021
IBC-Carbon on mukana syksyn Metsäpäivillä ja lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Suomen Metsäyhdistyksen järjestämä metsäalan tapahtuma järjestetään hotelli Clarionissa Helsingissä 28.–29.10.2021. Tapahtuman pääteema on metsien kestävän käytön monitavoitteisuus ja moniarvoisuus.
Droonin ohjaimen näyttö

IBC-Carbonin ja FEOn maastokausi Evolla tuotti uutta aineistoa

25.8.2021
Syksyn hiljalleen lähestyessä on hyvä muistella kesää ja maastokautta. Touko-kesäkuun vaihteessa IBC-Carbonin ja FEO-hankkeen tutkijoiden 14 henkilön tiimi jatkoi ja laajensi aiempien vuosien aineiston keruuta Evolla. Kausi oli kaiken kaikkiaan onnistunut, vaikka ESA:n testilento ei odotuksista huolimatta toteutunut.
Kestävyyspolkuja

Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan

11.2.2021
Politiikkasuositus "Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan" julkaistaan 12.2.2021. Tervetuloa julkaisutilaisuuteen! Politiikkasuositus kokoaa STN-hankkeiden tutkimukseen nojaavia näkemyksiä siitä, mihin jälleenrakennuksen toimenpiteet tulee painottaa hankkeiden tutkimuskohteena olevilla yhteiskunnan keskeisillä toimialoilla ja politiikkakentillä kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi.

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Sonja Kivinen

 

Sonja Kivinen

 Hankkeen koordinaattori

Sonja.I.Kivinen@syke.fi

  • Tulosta sivu