Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

KotinenKenttaPorukka2WEB

Kesää talven keskelle

22.12.2021
Vaikka vuosi 2021 on kulunut pitkälti etätöissä, on IBC-Carbonin tutkimus edennyt hyvin ja uusia yhteistyökuvioita on viety eteenpäin. Piipahdus kesäisiin tunnelmiin näin keskitalvella onnistuu tutustumalla videotallenteisiin IBC-Carbonin ja Suomen ekosysteemiobservatorio FEOn maastotöistä Evolla.
Droonin ohjaimen näyttö

Suomen ekosysteemiobservatorio FEO jo vuoden ikäinen

18.11.2021
IBC-Carbon tekee tiiviisti yhteistyötä FEOn eli Suomen ekosysteemiobservatorion kanssa. Hankkeen vuosijuhlaa vietetään perjantaina 19.11.2021 klo 9.00 alkaen FEOn 1v. seminaarissa, tulkaa kuulolle!
Kotisen aarnimetsää

IBC-Carbon mukana syksyn Metsäpäivillä

15.10.2021
IBC-Carbon on mukana syksyn Metsäpäivillä ja lipunmyynti on parhaillaan käynnissä. Suomen Metsäyhdistyksen järjestämä metsäalan tapahtuma järjestetään hotelli Clarionissa Helsingissä 28.–29.10.2021. Tapahtuman pääteema on metsien kestävän käytön monitavoitteisuus ja moniarvoisuus.

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Sonja Kivinen

 

Sonja Kivinen

 Hankkeen koordinaattori

Sonja.I.Kivinen@syke.fi

  • Tulosta sivu