Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Kalliometsä

Miten tunnistaa luontoarvoiltaan merkittävät metsät? – Tervetuloa IBC-Carbonin webinaariin

28.9.2023
Metsät ovat Suomessa tärkeä elinympäristötyyppi. Luonnon monimuotoisuuden kannalta metsien merkitystä voi arvioida useasta eri näkökulmasta. Käymme läpi näitä näkökulmia ja aiheeseen liittyviä IBC-Carbonin tutkimustuloksi webinaarissa perjantaina 27.9.2023 klo 9.15–10.00. Tervetuloa kuulolle!
img

Mallit täydentävät tietoja ja tuottavat ennusteita monimuotoisuudesta ja hiilestä – Tervetuloa IBC-Carbon-hankkeen webinaariin

17.8.2023
Maankäytön ja luonnonsuojelun suunnittelu perustuu saatavilla olevaan tietoon. Koska kaikkia alueita ei voida kartoittaa eikä kaikkia elinympäristöjen ominaispiirteitä mitata, käytetään työn tukena malleja. Tiistaina 22.8.2023 klo 9.15 alkavan webinaarin aiheena on mallinnus tutkimusmenetelmänä ja tiedon tuottamisen välineenä. Aiheen esittelee suunnittelija Ninni Mikkonen Suomen ympäristökeskuksesta. Tervetuloa webinaariin!
Drooni-hyperspektri-laserkeilaus-556px-verkkoon.jpg

Kaukokartoitus ympäristön muutosten ja luonnon monimuotoisuuden seurannassa – Tervetuloa IBC-Carbon-hankkeen webinaariin

9.6.2023
Erilaiset kaukokartoitusmenetelmät tarjoavat uusia mahdollisuuksia ympäristön muutosten ja luonnon monimuotoisuuden seurantaan. Kaukokartoitus mahdollistaa tiedon keräämisen laajoilta alueilta, erikokoisten kohteiden tarkastelun ja arvokkaiden luontokohteiden tunnistamisen. Tervetuloa kuulemaan lisää aiheesta webinaariin tiistaina 13.6.2023 klo 9.15–10.00.

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Torsti Schulz
 

 

Torsti Schulz

Hankkeen koordinaattori

etunimi.sukunimi@syke.fi

  • Tulosta sivu