Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Droonin ohjaimen näyttö

IBC-Carbonin ja FEOn maastokausi Evolla tuotti uutta aineistoa

25.8.2021
Syksyn hiljalleen lähestyessä on hyvä muistella kesää ja maastokautta. Touko-kesäkuun vaihteessa IBC-Carbonin ja FEO-hankkeen tutkijoiden 14 henkilön tiimi jatkoi ja laajensi aiempien vuosien aineiston keruuta Evolla. Kausi oli kaiken kaikkiaan onnistunut, vaikka ESA:n testilento ei odotuksista huolimatta toteutunut.
Kestävyyspolkuja

Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan

11.2.2021
Politiikkasuositus "Suomen kestävyyspolkujen on kuljettava samaan suuntaan" julkaistaan 12.2.2021. Tervetuloa julkaisutilaisuuteen! Politiikkasuositus kokoaa STN-hankkeiden tutkimukseen nojaavia näkemyksiä siitä, mihin jälleenrakennuksen toimenpiteet tulee painottaa hankkeiden tutkimuskohteena olevilla yhteiskunnan keskeisillä toimialoilla ja politiikkakentillä kestävän tulevaisuuden saavuttamiseksi.
Jällivaara lahopuu, Jällivaara lahopuu

IBC-Carbon Metsäpäivillä 4.2.2021. Ilmoittaudu nyt!

3.2.2021
Metsäpäivät järjestetään tänä vuonna kaikille avoimena tilaisuutena verkossa torstaina 4.2.2021. IBC-Carbon on mukana kolmen esitelmän voimin. Ilmoittaudu viimeistään keskiviikkona 3.2. klo 12.00 mennessä!

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Sonja Kivinen

 

Sonja Kivinen

 Hankkeen koordinaattori

Sonja.I.Kivinen@syke.fi

  • Tulosta sivu