Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

 

IBC-Carbon-hanke on päättynyt vuoden 2023 lopussa. Lämmin kiitos kaikille hankkeessa mukana olleille yhteistyöstä. 

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Kantosieniä_kuvaaja_Anna-Kaisa_Kosenius

Kyselyaineiston ja mallinnuksen perusteella voidaan arvioida yksityisten metsänomistajien halukkuutta vapaaehtoiseen metsänsuojeluun

3.1.2024
Mitkä tekijät vaikuttavat metsänomistajan halukkuuteen tarjota metsäänsä vapaaehtoiseen suojeluohjelmaan? Miten metsänomistajat suhtautuvat suojelusta saatavaan korvaukseen?
img

IBC-Carbon politiikkasuositus - Metsät luontokadon ja ilmastonmuutoksen hillinnän ytimessä – Tervetuloa IBC-Carbonin webinaariin

9.11.2023
Lämpimästi tervetuloa IBC-Carbon-hankkeen webinaarisarjan päättävään tilaisuuteen tiistaina 14.11. klo 14.00–15.30. Esittelemme hankkeen tutkimuspohjaisia suosituksia ja ydintuloksia luonto- ja ilmastonäkökulmista metsiin liittyen.

Mallinnuksen epävarmuus ja sen merkitys päätöksenteossa – Tervetuloa IBC-Carbonin webinaariin

9.10.2023
Mitä mallinnuksen epävarmuus tarkoittaa ja miten sitä tulkitaan? Miten epävarmuus voidaan huomioida päätöksenteossa ja mitä voi tapahtua, jos epävarmuutta ei huomioida? Käymme läpi näitä näkökulmia ja aiheeseen liittyviä IBC-Carbon- ja C-NEUT-hankkeiden tutkimustuloksia webinaarissa tiistaina 10.10.2023 klo 9.15–10.00. Tervetuloa kuulolle!

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

Torsti Schulz
 

 

Torsti Schulz

Hankkeen koordinaattori

etunimi.sukunimi@syke.fi

  • Tulosta sivu