Hyppää sisältöön
Monimuotoista metsää. Kuva Riku Lumiaro.
 

IBC-Carbon-hanke - www.ibccarbon.fi

Hankkeen tavoitteena on metsien biodiversiteetin, hiilen varastoinnin ja sidonnan sekä muiden ekosysteemipalveluiden yhteen nivoutuva suojelu, tiedon lisääminen ja menetelmien kehittäminen sekä päätöksentekoon vaikuttaminen. Lue lisää Esittely-sivulta.

Ajankohtaista RSS

Seminaarin avauskuva

Seminaarin videotallenteet nyt katsottavissa

18.12.2020
Marraskuussa 2020 järjestetty ”Yhdessä kohti luonnonvarojen kestävää käyttöä” seminaari on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa videotallenteina. Läpileikkaavana teemana esityksissä ja seminaarin aikana käydyssä keskustelussa on, miten löydämme ratkaisuja tulevaisuuden kannalta kriittisiin ongelmiin, ilmastonmuutokseen ja luonnon monimuotoisuuden kaventumiseen.
Kutsu

Tervetuloa marraskuun seminaariin

20.10.2020
Torstaina 12.11.2020 järjestämme yhdessä SOMPA ja ALL-YOUTH hankkeiden kassa seminaarin, jota voit seurata etäyhteydellä. Aiheena on "Yhdessä kohti luonnonvarojen kestävää käyttöä – ratkaisuja ilmastonmuutoksen hillintään ja luonnon monimuotoisuuden suojeluun".
Anu Akujärvi

Anu Akujärven väitös tänään 18.9.2020

18.9.2020
Metsien ja peltojen hiilensidontaa tutkivan MMM Anu Akujärven väitöskirja tarkastetaan tänään 18.9.2020 Helsingin yliopistossa. Tilaisuutta voi seurata videoyhteyden kautta.

Hankkeen vetäjät

Martin Forsius

 

Martin Forsius

Konsortion johtaja

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

Minna Pekkonen
 

 

 

Minna Pekkonen

Vuorovaikutusvastaava

etunimi.sukunimi@syke.fi

 

 

 

 

Sonja Kivinen
 

 

Sonja Kivinen

 Hankkeen koordinaattori

Sonja.I.Kivinen@syke.fi

  • Tulosta sivu